2013. május 7., kedd

5. Fejezet

Meghoztam a fejezetet!! Tudom, hogy az írtam, hogy felteszem tegnap. De visszaolvastam és nemtettszett, ezért újat írtam. Sorry. Remélem azért tettszeni fog.
Jó olvasást! xx

Louist hívták, hogy különleges koncertjük lesz és utána indulnak Amerikába egy 'mini turnéra'.
Szóval, Louis elmegy Amerikába, én itt maradok. Hát ez mesés...
- Sajnálom. Nekünk most koncertünk lesz. - mondta Louis
- Semmi gond. Legalább feldobjátok néhány ember napját azzal, hogy találkozhat a One Direction-nel - próbáltam mosolyogni, de még mindig fennt vagyok akadva ezen az Amerika témán.
-Tudom, hogy ez egy újabb siker a 1D-nek ( na jó, ennek örülök is ), de nem akarom, hogy elmenjen. Tény, hogy még csak pár napja, pontosabban egy napja ismerem, de az biztos, hogy nagyon jó barátok lettünk. A bökkenő az, hogy én azt hiszem, többet érzek, mint barátság. Ha elmegy, el fog felejteni, mert hát több száz lánnyal találkozik egy nap, akik sokkal szebbek, mint én. Mi lesz most velem? Az, hogy minden kapcsolatunk megszakad és el fog felejteni - gondolkoztam magamban és teljesen kizártam a külvilágot.
- Ha nem akarod, hogy elfelejtsen, akkor tegyél valamit, hogy emlékezzen rád! - súgta egy belső hang
- Ez az. Nem is foglalkozom vele. Hisz' alapelvem az "Élj a pillanatnak". Akkor most eztfogom tenni, élek a pillanatnak és emlékezetessé teszem Louis-nak ezt a hátralévő kis időt. - folytattam magamban gondolatmenetemet - Erről jut eszembe Louis! Már percek óta gondolkozom és el is felejtettem, hogy itt áll mellettem.

- Van kedved eljönni velem a koncertre? - kérdezte Lou - Legalább találkozhatnál a srácokkal, már úgy is be akartalak nekik mutatni, mivel eddig csak Harry-vel találkoztál
- Hát jó legyen. - adtam azt a nemtörődöm stílusomat, pedig igazából majd kiugrottam a bőrömből.
- Jó. Akkor induljunk.
Elindultunk a folyosón. Éreztem, ahogy Louis egyre közelebb sétál mellettem. Kézfejeink már súrolták egymást, még a hideg is kirázott, közben valami furcsát éreztem. Louis kisujját az enyémbe akasztotta, majd összekulcsolta kezeinket. Mintha áramütés ért volna minden érintésénél. Úgy csináltam, mintha nem venném észre, hogy fogja a kezem. Ő meg úgy tett mintha semmi sem történt volna. Láttam, hogy mosolyog, ez mindig jó érzéssel tölt el.
A szálloda előtt elengedte a kezem. Vagy 20 rajongó várt a szálloda előtt. Louis mindenkivel lefényképezkedett és autogrammot is adott nekik. Láttam rajta, hogy élvezi, ez az élete. Annyira jó neki, hogy azz csinálhatja amit szeret, énekelhet. Nagyon kedves volt a rajongókkal.
Beszáltunk az autóba, inkább kisbuszba, ahol a többi fiú várt. Mind kedvesen mosolyogtak.
- Szia, Harry vagyok, de már Louis szobájában találkoztunk. - nyújtott kezet Harry
A fiúk csak elkerekedett szemmel és perverz vigyorral néztek.
- Hali. Én Niall vagyok. - mutatkozott be tele szájjal.
Nagyon finomnak nézett ki a szendvicse, nyami.
- Szia, Liam vagyok. - üdvözölt szívéjesen Liam
- Csá. Zayn.
- Sziasztok, Lana vagyok. - intettem egyet, majd Zayn-hez fordultam - Bocsi Zayn, megkérdezhetem, hogy mi a gond? Tudom, még csak most ismerkedtünk meg és nem az én dolgom, de bennem megbízhatsz és megígérem, hogy valahogy felvidítalak. - hadartam el egyszuszra és rámosolyogtam Zaynre
- Csak egy kicsit összekaptam Perrie-vel.
- Ő ki? - vágtam szavába
- A barátnőm, és remélem, hogy az is marad. Szóval az a baja, hogy mi Amerikába megyünk. - ismerős helyzet - Szerinte nem találkozunk eleget. Jó tény, hogy most jött haza Amerikából, én pedig oda megyek, de egy igazi szerelmet a távolság nem szakít szét. - panaszolta
- Ez így is van. De ne veszekedj emiatt vele, inkább használd ki a maradék időt és békülj ki vele, meg legyetek együtt. - tanácsoltam
- Biztos lesz békülős szex is. - súgta oda Harry Louis-nak. Ezt csak egy gyenge pofonnal értékeltem.
- Áuu...ez fájt. - panaszkpdott Hazza lányos hangon.
- Köszönöm - mondta Zayn és egyből jó kedve lett
- Szivesen. Máskor is. Még felvidítani is sikerült téged. - mosolyogtam kedvesen
Az autó már meg is érkezett egy hatalmas csarnok elé. A fiúk elmentek készülődni, addig engem egy fekete bőr kanapéra ültettek a VIP részen. Tíz perc múlva Liam ült le mellém.
- A fiúk? - kérdeztem
- Hát... Zayn a hajával szenved, Niall eszik, Harry és Louis pedig hülyülnek és közben öltöznek - sorolta Liam. - És mi van Lou-val? - tért a lényegre
- Hát nem tudom. Tudod ma elvoltunk sétálni és amikor már köszöntünk volna el, akkor majdnem megcsókolt, de sajnos megcsörrent a telefonja, hogy koncertetek lesz.
- Tényleg? Ez jó.
- Igen az. De ez még nem minden, amikor a kicsihoz sétáltunk egyre közelebb húzódott hozzám és megfogta a kezem és úgy tett mintha semmit sem csinált volna.- meséltem.
Mielőtt bármit mondhatott volna megjelentek a többiek. Még hülyültünk egy kicsit, de menniük kellett a színpadra. Eszméletlenül jó volt a koncert.
- Na ez is megvolt. Megyünk enni? - vonult be Niall
- Az öltözőben van kaja, ha kell menj. - mondta Liam
Ismét a hülyeség felé terelődött a téma. Hallottuk ahogy nem is olyan messze valaki Louis nevét kiabálja. Aztán belépett egy gyönyörű barna hajú lány és Louis nyakába ugrott és heves csókban forrtak össze. Nem tudtam, hogy ki ez a lány, de minden bizonnyal Louis barátnője. Az arcát nem láttam szememet elhomályosító könnyeimtől. Próbáltam mosolyogni, de bennem egy világ dőlt össze. Csalódtam Louisban. Ezt nem értem, ha van barátnője, akkor miért volt felháborodva azon az sms-en, miért akart megcsókolni, miért fogta meg a kezem? Csupa miértek kavarogtak a fejemben. Összezavarodtam.
- Fiúk, azt hiszem most mennem kell. - mondtam.
Meg sem várva válaszukat elmentem.

Ha tettszett akkor komizz vagy iratkozz fel! (mindkettőt is lehet) :)

5 megjegyzés:

  1. Imádom :D Hát, a tippem nem jött be, de nem baj. Vártam már, mikor bukkanik fel Eleanor, és bár alapból imádom őt, most le tudnám ütni, amiért "szétszedi" Lout és Lanát. Ja, és Louisról meg ne is beszéljünk... Megverem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és még hozzáteszem:
      http://1d-hateorlove.blogspot.hu/2013/05/2-dijam.html
      Díj nálam <3 :)

      Törlés
    2. Jaj, köszii <3 örülök, hogy tetszik!! :D *-*

      Törlés
  2. Juj egyszerűen imádom! Hamar kövit. :)

    VálaszTörlés